Regie voor uw familie

Guidato gaat anders om met vermogens- en bedrijfsoverdracht dan de meeste adviseurs, namelijk met een bewuste focus op mens en familie. Structuren, contracten en clausules spelen een secundaire rol.

Hoe zorgt u dat uw vermogen een positieve invloed heeft op uw familie en de volgende generatie in staat is om het familiekapitaal goed te beheren? Volgens ons ligt de sleutel bij ouders die hun kinderen een optimale vermogensopvoeding geven. Guidato coacht bedrijfsopvolgers die in de voetsporen van hun ouders willen treden.

Iedere cliënt en ieder gezin heeft zijn eigen verhaal en wensen voor onze begeleiding bij de (toekomstige) bedrijfs- en vermogensoverdracht.

Regie voor uw VERMOGEN

Guidato biedt uitkomst als u behoefte hebt aan onafhankelijk advies of minder tijd/affiniteit hebt met het zelf regelen van uw vermogenszaken.

Als financiële rentmeesters zorgen we in samenwerking met u voor een heldere strategie: wat heeft u opgebouwd en wat wilt u nog bereiken? Vervolgens maken wij een praktisch plan van aanpak voor de continuïteit van uw vermogen. Op basis van prioriteiten implementeren wij in samenwerking met uw bestaande adviseurs uw plannen. Wij controleren en monitoren periodiek om te zorgen dat u grip op uw vermogen houdt en u uw doelen kunt realiseren.

Guidato runt uw vermogen alsof het een onderneming is. Wij nemen u werk uit handen en ontzorgen.

 

WIJ ADVISEREN, BEGELEIDEN EN COACHEN
VERMOGENDE PARTICULIEREN,
ONDERNEMERS EN (BEDRIJFS)FAMILIES

Als family office ondersteunen wij u tijdens deze belangrijke momenten, nu en in de toekomst. Als onafhankelijke rentmeester behartigen wij zowel uw financieel kapitaal als de belangen van uw familie. Wij werken alleen voor u en worden ook alleen door u betaald.

VOOR WELKE TRANSITIEMOMENTEN
STAAT U IN UW LEVEN?

SquareExpertise03.png

“Ik heb mijn bedrijf verkocht;
hoe nu verder?”

Maningrasnew.png

“Heb ik ook een familiestatuut nodig?”

Guidato-image-08.png

“Hoe krijg ik mijn bureau met vermogenszaken leeg?”

Guidato-image-10.png

“Hoe regel ik mijn bedrijfs-

overdracht optimaal?”

Guidato-image-09.png

“Hoe leren mijn kinderen om te gaan met het familie vermogen?”

Guidato-image-05.png

“Hoe zet ik mijn eigen family office op?”

Guidato-image-07.png

“Hoe kan ik al mijn adviseurs als een team laten samenwerken?”

Guidato-image-11.png

“Willen en kunnen mijn kinderen in het bedrijf?”

Guidato-image-06.png

“waarom Heb


ik een levenstestament nodig?”